De beste

vakantiebeleving

voor je

klanten

“Op vakantie gaan is het heerlijkste gevoel dat er is. VAIS zorgt ervoor dat je klanten zich thuisvoelen voordat ze boeken.”

Sanne Mertens
VAIS

Interieuradvies

Voorwerk

Na een eerste gesprek en digitaal voorwerk, bekijkt VAIS de woning op locatie en bepaalt wat nodig is om het interieur te optimaliseren voor de beste vakantiebeleving voor je bezoekers.

Concept

Er wordt gekeken naar de bestaande bouw, inrichting en indeling. Vanuit daar wordt gekeken welke cosmetische ingrepen nodig zijn om tot het beste resultaat te komen. Denk hierbij aan optimale indeling van de ruimte, meubels, kleuren op de muur, accessoires en opruimtips.

Oplossing

Je ontvangt een bestand met concrete verbeterpunten, low budget oplossingen (want een leuk interieur hoeft niet duur te zijn!) en een overzicht waar je kunt gaan shoppen. Zo heb je zelf de regie en het budget in handen en kun je zelf bepalen wat bij jou past.

Uitvoering

De uitvoering van het intereuradvies kun je makkelijk zelf doen. Vind je klussen lastig? No worries, VAIS heeft een klusteam voor dagklussen.

€350 excl. btw Artboard
vakantiewoningen
vakantie

“Na jarenlange scrollervaring op alle mogelijke verhuursites ben ik tot de conclusie gekomen dat er veel toffe vakantiewoningen zijn, op gave locaties, maar ik boek ze niet vanwege het interieur en de bijpassende foto’s.”

Sanne Mertens
VAIS

Interieurfotografie

Kwalitatief

Gelikte foto’s verhuren je vakantiewoning. Ze zorgen ervoor dat je bezoeker nog meer zin krijgt in de vakantie. En laat voorpret nu enorm bijdragen aan de vakantievreugde.

Beleving

Heb je de verbeterpunten van het interieuradvies doorgevoerd en is het tijd voor nieuwe foto’s? I’m your woman. Door foto’s te maken die het gevoel weergeven dat jij wilt overdragen aan je bezoeker, trek je de juiste vakantiegangers richting jouw vakantiehuis.

Resultaat

Je ontvangt 20 bewerkte foto’s in hoge kwaliteit en resolutie, die een warme uitstraling hebben en op alle verhuursites gebruikt kunnen worden.

Musthave

Als je je wil onderscheiden op een van de bekende verhuursites, dan moet je eruit springen: goede foto’s zijn een musthave.

€250 excl. btw Artboard

Dagklusteam

DIY

Heb je zelf 2 linkerhanden?

Oplossing

VAIS heeft een klusteam voor je klaarstaan, voor dagklussen. Dus mocht je het interieuradvies niet (helemaal) zelf kunnen uitvoeren, dan is dat geen enkel probleem.

Overleg

In overleg bepalen we welke klussen we uit handen nemen, welke je zelf doet of door iemand anders laat doen.

Resultaat

Zo creëren we samen snel het optimale vakantiegevoel voor je bezoekers.

vanaf €1000 excl. btw Artboard

“Je kunt me niet blijer maken dan nieuwe bestemmingen te ontdekken, nieuwe mensen, gewoonten en cuisine. Vakantie, maar met een thuisgevoel.”

Sanne Mertens
VAIS

NL & BE

Dicht bij huis en toch thuisvoelen? VAIS helpt je in Nederland en België.

Zuid-Europa

Mijn favoriete vakantie bestemmingen liggen hier. Been there, done that dus. VAIS werkt ook in Zuid-Europa.

Scandinavië

Mijn andere top favo vakantie bestemmingen liggen in het mooie Noorden. Hier geldt ook; been there, done that. VAIS helpt je ook in Scandinavië.

Caribisch gebied

We hebben er gewoond, dus we weten wat werkt en wat niet. VAIS werkt zelfs voor je in Caribisch Nederland.