Nice to meet

Vakantie

Mijn naam is Sanne en ik ben het gezicht achter VAIS. Reizen is veruit mijn favoriete hobby. In alle vormen in maten. Je kunt me niet blijer maken dan nieuwe bestemmingen te ontdekken, nieuwe mensen, gewoonten en cuisine. Een deel van dat plezier haal ik uit de voorpret. Alles zelf uitzoeken qua locatie, logistiek en accommodaties.

Interieur

Na jarenlange scrollervaring op alle mogelijke verhuursites ben ik tot de conclusie gekomen dat er veel toffe vakantiewoningen zijn, op gave locaties, maar ik boek ze niet vanwege het interieur en de bijpassende foto’s.

Styling

Ik begrijp heel goed dat niet elke verhuurder hier gevoel bij heeft, ik kan ook heel veel dingen niet. Maar wat ik wel kan, is verhuurders van vakantiewoningen adviseren hoe styling van het interieur en gelikte foto’s kunnen bijdragen aan de optimale vakantiebeleving van de klant.

VAIS

VAIS (zegge á la Miami Vice) is een verbastering van VAkantie InterieurStyling. Daarnaast is het ook het Franse woord voor ‘gaan’. Dat is precies hoe ik in het leven sta: gaan met die banaan. Just do it en als het achteraf niet de juiste keuze was, dan was het vast een goede les. Is iets eng of out of the comfortzone? Gaan! Dat is heel spannend, maar ook heel avontuurlijk.